0
HomeCrypto valuta kopen en verkopen3 beste cryptocurrency exchanges - Cryptovaluta kopen met iDeal

3 beste cryptocurrency exchanges – Cryptovaluta kopen met iDeal

3 beste cryptocurrency exchanges - Cryptovaluta kopen met iDeal

Dit zijn 3 van de beste cryptocurrency exchanges van dit moment. Bij al deze exchanges kun je handelen in de beste cryptomunten.

Wat zijn de beste cryptomunten van 2018? Stem nu!

Top 3 beste cryptocurrency exchanges

Wil je handelen in cryptocurrency en ben je opzoek naar een cryptocurrency exchange? In deze lijst vind je een overzicht met 3 van de beste cryptocurrency exchanges. Je kunt hier makkelijk, snel en veilig handelen in verschillende soorten cryptovaluta.

Wat is een cryptocurrency exchange?

Een cryptocurrency exchange is een plaats waar je kunt handelen in verschillende soorten cryptomunten, bitcoins en altcoins. Het is daar mogelijk om bijvoorbeeld je Bitcoin of Ethereum om te wisselen voor Litecoin, Ripple of Cardano. Een cryptocurrency exchange is kort gezegd een winkel waar je cryptomunten kunt kopen en verkopen.

Om te kunnen handelen in cryptomunten bij exchanges moet je eerst tegoed kopen. Je kunt bitcoins kopen en deze dan direct doorsturen naar de Bitcoin wallet van de exchange waar je wilt handelen.

3 beste cryptocurrency exchanges

beste cryptocurrency exchanges Binance Binance

Binance is 1 van de grootste cryptocurrency exchanges van dit moment. Bij Binance kun je handelen in meer dan 100 cryptomunten. Er worden regelmatig nieuwe altcoins toegegvoegd.

Ga naar Binance

beste cryptocurrency exchanges Litebit Litebit

Bij Litebit kun je veilig meer dan 50 verschillende altcoins en bitcoins kopen en verkopen. Je kunt er cryptocurrency kopen met iDeal, Bancontact of SEPA. Voor vragen hebben ze Nederlandse live support.

Ga naar Litebit

beste cryptocurrency exchanges Plus500 Plus500

Het #1 CFD handelsplatform van Europa (door het aantal nieuwe handelaren in 2017). Uw vermogen loopt risico. Handel in de meest populaire markten ter wereld: Forex, cryptovaluta, aandelen, grondstoffen, indices, ETF’s & opties.

Meer over Plus500

Cryptovaluta kopen met iDeal en versturen

Zoals ik al eerder aangaf heb je tegoed nodig om te handelen in cryptovaluta. Bekijk de uitgebreide handleiding over cryptocurrency kopen met iDeal en hoe je het kan versturen naar een cryptocurrency exchange.

Crypto Kopen met Korting?

Meld je via CryptoSjop aan bij BItvavo en betaal voor de eerste 1.000 geen fees.

RELATED ARTICLES

Live Crypto Euro Koersen

Direct Crypto Kopen

Populair