0
HomeCryptocurrency NieuwsTweede Binance DEX Preview

Tweede Binance DEX Preview

Binance, de grootste cryptocurrency exchange op dit moment heeft de tweede preview onthuld voor zijn komende gedecentraliseerde exchange (DEX).

Handleiding: Cryptocurrency kopen met iDEAL en versturen naar Binance.

Binance

Op Binance wordt met regelmaat het grootste dagelijkse volume in cryptocurrency verhandeld. Eerder heeft het bedrijf een eerste sneak peak vrijgegeven middels een tweet.

In deze demo toonde Binance destijds 3 essentiële kenmerken van de geplande exchange; het maken, noteren en verhandelen van crypto-tokens.

Aanmelden bij Binance

Breder iniatief

Het project is onderdeel van het bredere Binance initiatief. Uiteindelijk wil Binance miljoenen crypto-assets ondersteunen. Met de nieuwste preview is er een nieuwe gebruikersinterface, portemonnee en blokverkenner voor DEX, ontwikkelaars die bevestigden dat een testnetversie onthuld. Binnenkort zou dit beschikbaar moeten zijn voor gebruikers.

Verschillen

Gedecentraliseerde cryptocurrency exchanges zijn anders dan de meer gebruikte traditionele exchanges. De verschillen zitten zich in de gecentraliseerde databases en opslag. Gebruikers kunnen in plaats daarvan hun privésleutels zelf beheren, dit in plaats van dat de exchange dit voor hun beheert.

Bitcoin en 40+ Cryptocurrencies kopen met iDEAL

Binance DEX Sneak Peak 2

Live Cryptocurrency Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vindt je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

 

Crypto Kopen met Korting?

Meld je via CryptoSjop aan bij BItvavo en betaal voor de eerste 1.000 geen fees.

RELATED ARTICLES

Live Crypto Euro Koersen

Direct Crypto Kopen

Populair