0
HomeCryptocurrency NieuwsBitcoin koers update: Bitcoin begint de week met een stijging

Bitcoin koers update: Bitcoin begint de week met een stijging

Bitcoin koers update: Bitcoin begint de eerste week van de maand september met een kleine stijging van ongeveer 2%.

Bitcoin koers stijgt langzaam omhoog

De eerste week van september 2019 begint goed voor Bitcoin. Na de daling van vorige week zien we de koers nu langzaam omhoog klimmen richting de 10.000 dollar.

Bitcoin Koers Grafiek - 2 September 2019
Bitcoin Koers Grafiek – 2 September 2019

Op het moment van schrijven staat de Bitcoin koers net boven de 9800 dollar op 9.803,59 dollar. In de afgelopen uren is de koers van Bitcoin met 1,95% gestegen. De market cap staat weer boven de 175 miljard dollar.

We zien de koers nu heel langzaam omhoog klimmen. Het is afwachten of de koers weer boven de 10.000 dollar kan uitkomen. Het is ook goed mogelijk dat de koers weer terugschiet richting de 9600 dollar. We houden je op de hoogte.

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Cryptocurrency koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Crypto Kopen met Korting?

Meld je via CryptoSjop aan bij BItvavo en betaal voor de eerste 1.000 geen fees.

RELATED ARTICLES

Live Crypto Euro Koersen

Direct Crypto Kopen

Populair