0
HomeCryptocurrency NieuwsAugur (REP) kopen en verkopen via Binance

Augur (REP) kopen en verkopen via Binance

Augur REP kopen en verkopen via Binance

Vanaf nu is het mogelijk om Augur (REP) te kopen en te verkopen via Binance. Binance is 1 van de grootse cryptocurrency Exchanges ter wereld.

Augur (REP) kopen en verkopen via Binance

Vandaag heeft Binance de altcoin Augur REP toegevoegd aan hun cryptocurrency exchange. Je kunt vanaf nu makkelijk en snel REP kopen en verkopen. Naast Augur (REP) kun je er handelen in meer dan 115 andere cryptocrurrencies en daarmee is Binance 1 van de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld. Sinds gisteren is Binance beschikbaar in het Nederlands, waardoor het kopen en verkopen van cryptocurrency nog makkelijker en sneller kan.

Wat is Augur (REP)?

Augur (REP) is een open-source, gedecentraliseerde, peer-to-peer oracle- en voorspellingsmarkt
platform gebouwd op de Ethereum blockchain. De voorspellingen worden gedaan aan de hand van het ‘Wisdom of the crowd’ principe. Bij deze principe gaan ze ervan uit dat een grote groep mensen in sommige gevallen weer weten dan enkele mensen. Het nemen van groepsbeslissingen is volgens Augur dus beter.

Via het Augur platform is het mogelijk om weddenschappen en voorspellingen  te doen en deze kunnen ze dan vastleggen in slimme contracten.

Hieronder vind je de Augur introductie video met meer informatie over Augur. Je kunt ook naar de officiële website voor nog meer uitleg.

Augur: een inleiding tot een markt voor gedecentraliseerde voorspelling

Augur (REP) kopen met iDeal

Wil je Augur kopen met iDeal? Via Bitcoinmeester kun je direct REP kopen via iDeal. Wil je handelen in REP dan raad ik je aan om eerst bitcoins te kopen via LiteBit en deze dan direct door te sturen naar je Bitcoin wallet bij Binance. Wanneer je dat hebt gedaan kun je direct beginnen met het handelen in REP en meer dan 115 andere cryptocurrency. We hebben een handige stappenplan voor cryptocurrency kopen met iDeal en hoe je ze direct kunt versturen naar je Binance wallet.

Augur (REP) koers grafiek

Bekijk live de Augur REP koers grafiek met actuele informatie over de huidige koerswaarde en grafieken met historische gegevens over deze altcoin.

Crypto Kopen met Korting?

Meld je via CryptoSjop aan bij BItvavo en betaal voor de eerste 1.000 geen fees.

RELATED ARTICLES

Live Crypto Euro Koersen

Direct Crypto Kopen

Populair