0
HomeCryptocurrency NieuwsBitcoin onder 6.000 dollargrens dramatisch voor crypto beleggers

Bitcoin onder 6.000 dollargrens dramatisch voor crypto beleggers

De cryptovaluta markt zit nog in een neerwaartse beermarkt trend. De bitcoinkoers grens van 6.000 dollar is van levensbelang voor Bitcoin volgens verschillende crypto analisten.

Bitcoinkoers

De Bitcoinkoers is op dit moment 6.487 dollar. Vorige week had de Bitcoin het zwaar door onder andere een hack bij Coinrail, een cryptocurrency exchange in Zuid-Korea. Daarnaast is er negatief nieuws nieuws over cryptocurrency exchange BitGrail. Bij een recente hack was 187 miljoen dollar aan NanoCoin gestolen. Helaas kan de exchange de gedupeerde crypto beleggers niet schadeloos stellen. De Italiaanse autoriteiten hebben nu ingegrepen en toezicht overgenomen van de bedrijfsleiding. Circa 3.000 gedupeerde beleggers willen dat de beurs failliet wordt verklaard.

Bitcoin 6.000 dollargrens

Volgens een crypto analist van NewsBTC kan het dramatisch uitpakken voor cryptobeleggers als Bitcoin onder de 6.000 dollar komt. Wanneer dat gebeurd verandert de trend van negatief naar zeer negatief en dan is het mogelijk dat de Bitcoin daalt naar 3.000 dollar. Het laagste punt van Bitcoin dit jaar is 5.843 dollar.

Mocht het zo zij dat de Bitcoin naar 8.000 dollar stijgt dan zal de beermarkt veranderen naar een stiermarkt. De positieve trend kan al beginnen als de Bitcoin naar de 7.000 dollar gaat.

De analist van The Street sluit zich daarbij aan: de Bitcoin 6.000 dollargrens is een levensader voor Bitcoin, anders komt een niveau van 4.000 dollar heel dichtbij.

Bitcoin kopen met iDEAL

Aanbieder Omschrijving
TIP: Registreer je alvast bij alle aanbieders, zodat je bij een ledenstop niet zonder account zit!

Bezoek Bitcoin Meester
Direct Bitcoin en Ethereum kopen met iDEAL
Groot assortiment, keuze uit meer dan 100 cryptomunten
Ingebouwde wallet, geen externe software noodzakelijk
Zeer eenvoudig voor beginnende handelaren
100% Nederlandse organisatie

Bezoek Litebit
Litebit is een Nederlands bedrijf cryptocurrency kunt kopen met iDEAL. De Bitcoin en Ethereum prijzen variëren op ieder moment van de dag, dus vergelijk goed waar je goedkoop Bitcoin en Ethereum kunt kopen. Litebit biedt naast Bitcoin en Ethereum tientallen andere cryptomunten die te koop zijn met iDEAL, waarvan ongeveer de helft gemakkelijk opgeslagen kan worden met een wallet van Litebit.

Bezoek Bitvavo
Gemakkelijk en direct met Bitcoin en Ethereum kopen met iDEAL kan bij Bitvavo. Deze Nederlandse Bitcoin en Ethereum broker biedt meer dan 10 cryptomunten aan die eenvoudig gekocht en opgeslagen kunnen worden in het eigen portaal. Investeer gemakkelijk met hedendaagse betaalmethoden, zoals iDEAL en profiteer van scherpe prijzen, lage fees en vooral gemak.

Bezoek BTC Direct
Dit is 1 van de eerste cryptocurrency brokers in Nederland. De betaalmogelijkheden bij deze cryptocurrency gigant zijn gericht op Europese consumenten en bieden de mogelijkheid om Bitcoin en Ethereum te kopen via iDEAL. Na de eerste verificatie kun je tot €1.000,00 per dag aan cryptomunten kopen. Wil je voor hogere bedragen cryptovaluta kopen dan zit hier een strengere verificatie aan verbonden. Bekijk de website voor meer informatie hierover.

Bezoek Bitrush
Amsterdamse broker die al vele jaren ervaring heeft met het verstrekken van cryptocurrency aan particulieren. De website is zo ontwikkeld dat dit met een aantal muisklikken gerealiseerd kan worden en betalen kan makkelijk via iDEAL. Je kunt dus snel Bitcoin en Ethereum kopen met iDEAL.

Bezoek Anycoin Direct
Nederlands bedrijf dat zich richt op meerder populaire cryptocurrencies. Zij hebben bekende, maar ook minder bekende coins in het assortiment opgenomen en je kunt ze allemaal kopen met iDEAL.

Crypto Kopen met Korting?

Meld je via CryptoSjop aan bij BItvavo en betaal voor de eerste 1.000 geen fees.

RELATED ARTICLES

Live Crypto Euro Koersen

Direct Crypto Kopen

Populair