0
HomeCryptocurrency NieuwsBitcoin en Ethereum schieten omhoog na fantastisch nieuws

Bitcoin en Ethereum schieten omhoog na fantastisch nieuws

Na bloody sunday waren de afgelopen dagen ook vrij bloederig voor de cryptomarkt. Bitcoin nam een duikvlucht en trok de rest van de cryptocurrencies met zich mee. De complete top honderd qua marketcap kleurde rood, en hoe!

Bitcoin kopen met iDEAL

Bitcoin en Ethereum geen security

Elk stukje goed nieuws is dus zeer welkom. Gelukkig kwam er gisteren groot nieuws vanuit Amerika, waarvan je de impact nu al kunt merken. De Amerikaanse financiële waakhond Securities and Exchange Commission (SEC) concludeerde namelijk dat Ethereum en Bitcoin niet als security worden aangemerkt.

Ethereum kopen met iDEAL

“When we think about how Ether today is operating, at least, we see a highly decentralized network, not the type of centralized actor that characterizes securities offerings. In its current state, we don’t see value regulating it.”

Het gevolg is dat er geen beperkende maatregelen getroffen zullen worden. De afgelopen maanden stevende de markt op het punt af waar dergelijke instanties de handel aan banden zouden gaan leggen. Dat zou de neerwaartse spiraal van de afgelopen dagen alleen maar verergeren.

Gelukkig is dat dus absoluut niet het geval. De koers van Bitcoin sprong na het goede nieuws vanuit Amerika direct omhoog. Verwacht voorlopig nog geen astronomische stijgingen, maar de markt is in ieder geval voor nu behoed voor verdere dalen.

In Nederland worden securities ‘effecten’ genoemd, verhandelbare rechten die gelden voor iets van waarde. Overigens blijft niet de gehele cryptomarkt buiten schot. De instantie bevestigt dat bepaalde ICO’s wel als securities aangemerkt kunnen gaan worden. Oftewel, die projecten kunnen op zwaardere regulering rekenen. Overigens zijn er nog geen specifieke namen genoemd.

Beste Bitcoin en Ethereum Exchange

Ethereum is initieel wel als een ICO gestart, maar die kan niet meer met terugwerkende kracht gereguleerd worden. Zolang crypto-projecten (bijna) volledig gedecentraliseerd werken, is de kans dus groot dat ze niet als security aangemerkt zullen worden.

Wanneer een centrale partij de controle heeft, gelden andere regels. De ontwikkelaars van Ethereum werken bijvoorbeeld nog steeds aan de technologie, maar het complete ecosysteem is al veel breder gegroeid. De oprichters kunnen dus niet meer het netwerk controleren of manipuleren. De macht ligt in de handen van het collectief. Gedecentraliseerd dus.

Nu zijn enkel Bitcoin en Ethereum bij naam genoemd, maar er zijn enkele munten die in een grijs gebied zitten. Ripple en EOS zou je bijvoorbeeld relatief centraal kunnen noemen. Sterker nog, volgens experts is XRP niet eens een echte cryptocurrency.

Het wordt interessant om te zien of investeerders na dit nieuws weer met vertrouwen in de markt gaan stappen. Juist na de dalingen van de afgelopen dagen zijn de meeste cryptocurrencies zeer goedkoop. Is dit het positieve nieuws dat het begin van explosieve groei inluidt?

Bitcoin en Ethereum kopen met iDEAL

Aanbieder Omschrijving
TIP: Registreer je alvast bij alle aanbieders, zodat je bij een ledenstop niet zonder account zit!

Bezoek Bitcoin Meester
Direct Bitcoin en Ethereum kopen met iDEAL
Groot assortiment, keuze uit meer dan 100 cryptomunten
Ingebouwde wallet, geen externe software noodzakelijk
Zeer eenvoudig voor beginnende handelaren
100% Nederlandse organisatie

Bezoek Litebit
Litebit is een Nederlands bedrijf cryptocurrency kunt kopen met iDEAL. De Bitcoin en Ethereum prijzen variëren op ieder moment van de dag, dus vergelijk goed waar je goedkoop Bitcoin en Ethereum kunt kopen. Litebit biedt naast Bitcoin en Ethereum tientallen andere cryptomunten die te koop zijn met iDEAL, waarvan ongeveer de helft gemakkelijk opgeslagen kan worden met een wallet van Litebit.

Bezoek Bitvavo
Gemakkelijk en direct met Bitcoin en Ethereum kopen met iDEAL kan bij Bitvavo. Deze Nederlandse Bitcoin en Ethereum broker biedt meer dan 10 cryptomunten aan die eenvoudig gekocht en opgeslagen kunnen worden in het eigen portaal. Investeer gemakkelijk met hedendaagse betaalmethoden, zoals iDEAL en profiteer van scherpe prijzen, lage fees en vooral gemak.

Bezoek BTC Direct
Dit is 1 van de eerste cryptocurrency brokers in Nederland. De betaalmogelijkheden bij deze cryptocurrency gigant zijn gericht op Europese consumenten en bieden de mogelijkheid om Bitcoin en Ethereum te kopen via iDEAL. Na de eerste verificatie kun je tot €1.000,00 per dag aan cryptomunten kopen. Wil je voor hogere bedragen cryptovaluta kopen dan zit hier een strengere verificatie aan verbonden. Bekijk de website voor meer informatie hierover.

Bezoek Bitrush
Amsterdamse broker die al vele jaren ervaring heeft met het verstrekken van cryptocurrency aan particulieren. De website is zo ontwikkeld dat dit met een aantal muisklikken gerealiseerd kan worden en betalen kan makkelijk via iDEAL. Je kunt dus snel Bitcoin en Ethereum kopen met iDEAL.

Bezoek Anycoin Direct
Nederlands bedrijf dat zich richt op meerder populaire cryptocurrencies. Zij hebben bekende, maar ook minder bekende coins in het assortiment opgenomen en je kunt ze allemaal kopen met iDEAL.

Crypto Kopen met Korting?

Meld je via CryptoSjop aan bij BItvavo en betaal voor de eerste 1.000 geen fees.

RELATED ARTICLES

Live Crypto Euro Koersen

Direct Crypto Kopen

Populair