0
HomeCryptocurrency NieuwsBitcoin maakt grootste val in 3 maanden tijd

Bitcoin maakt grootste val in 3 maanden tijd

Bitcoin koers

De bitcoin heeft de grootste val gemaakt in drie maanden tijd na een hack bij Coinrail, een Zuid-Koreaans handelsplatform voor cryptomunten.

Bezitters dumpten daarop massaal hun bitcoins. Bloomberg heeft berekend dat de virtuele munt de afgelopen maanden al 52 procent van zijn waarde heeft verloren. De cryptomunt is nu nog iets meer dan 6700 dollar waard. Half december was dat nog 20.000 dollar.

Bitcoin Bubbel?

Coinrail, dat meer dan 50 verschillende cryptomunten verhandelt, bevestigt dat er is gestolen maar wil niet zeggen hoeveel er is buitgemaakt.

De Nederlandse Autoriteit Financiële Markten, AFM, heeft consumenten al meerdere malen gewaarschuwd voor de grote risico’s van het beleggen in virtuele munten. In maart werd bekend dat het kabinet de handel in cryptomunten aan banden wil leggen.

Bitcoin kopen met iDEAL

Aanbieder Omschrijving
TIP: Registreer je alvast bij alle aanbieders, zodat je bij een ledenstop niet zonder account zit!

Bezoek Bitcoin Meester
Direct Bitcoin kopen met iDEAL
Groot assortiment, keuze uit meer dan 100 cryptomunten
Ingebouwde BTC wallet, geen externe software noodzakelijk
Zeer eenvoudig voor beginnende handelaren
100% Nederlandse organisatie

Bezoek Litebit
Litebit is een Nederlands bedrijf cryptocurrency kunt kopen met iDEAL. De Bitcoin prijs varieert op ieder moment van de dag, dus vergelijk goed waar je goedkoop Bitcoin kunt kopen. Litebit biedt naast Bitcoin tientallen andere cryptomunten die te koop zijn met iDEAL, waarvan ongeveer de helft gemakkelijk opgeslagen kan worden met een wallet van Litebit.

Bezoek Bitvavo
Gemakkelijk en direct met Bitcoin kopen met iDEAL kan bij Bitvavo. Deze Nederlandse Bitcoin broker biedt meer dan 10 cryptomunten aan die eenvoudig gekocht en opgeslagen kunnen worden in het eigen portaal. Investeer gemakkelijk met hedendaagse betaalmethoden, zoals iDEAL in Bitcoin en profiteer van scherpe prijzen, lage fees en vooral gemak.

Bezoek BTC Direct
Dit is 1 van de eerste cryptocurrency brokers in Nederland. De betaalmogelijkheden bij deze cryptocurrency gigant zijn gericht op Europese consumenten en bieden de mogelijkheid om Bitcoin te kopen via iDEAL. Na de eerste verificatie kun je tot €1.000,00 per dag aan cryptomunten kopen. Wil je voor hogere bedragen cryptovaluta kopen dan zit hier een strengere verificatie aan verbonden. Bekijk de website voor meer informatie hierover.

Bezoek Bitrush
Amsterdamse broker die al vele jaren ervaring heeft met het verstrekken van cryptocurrency aan particulieren. De website is zo ontwikkeld dat dit met een aantal muisklikken gerealiseerd kan worden en betalen kan makkelijk via iDEAL. Je kunt dus snel Bitcoin kopen met iDEAL.

Bezoek Anycoin Direct
Nederlands bedrijf dat zich richt op meerder populaire cryptocurrencies. Zij hebben bekende, maar ook minder bekende coins in het assortiment opgenomen en je kunt ze allemaal kopen met iDEAL.

Crypto Kopen met Korting?

Meld je via CryptoSjop aan bij BItvavo en betaal voor de eerste 1.000 geen fees.

RELATED ARTICLES

Live Crypto Euro Koersen

Direct Crypto Kopen

Populair