0
HomeCryptocurrency NieuwsBizarre Syscoin koop- en verkooporders zetten cryptomarkt onder druk

Bizarre Syscoin koop- en verkooporders zetten cryptomarkt onder druk

Na enkele sterke dagen, met een Bitcoinprijs die wederom boven de 6.600 dollar ging, daalde de munt met 2,5 procent in minder dan vier uur. Dit in de nasleep van het nieuws van een aanval op Binance, ‘s werelds grootste beurs gekeken naar handelsvolume.

20 beste cryptocurrencies 2018 kopen met iDEAL

Syscoin

De precieze details betreffende de aard van de onregelmatigheden moeten nog worden bevestigd maar extreme bewegingen in de Syscoin token op het platform van Binance zijn vrijwel zeker de oorzaak.

Er was een enorme piek in de waarde van SYS, dat van minder dan 0,00003 BTC naar een kooporder van 96 BTC ging op Binance.

Het team achter de Syscoin-blockchain nam contact op met Binance, maar ook andere beurzen, om de handel in Syscoin op te schorten totdat de problemen op de blockchain naar behoren kunnen worden aangepakt.

Veiligheidsrisico’s

Het lijkt erop dat de hackers toegang hebben gekregen tot de Binance API voor SYS, en hebben weten te manipuleren om de bizarre koop / verkooporder te creëren.

Er zijn nog geen definitieve antwoorden op hoe de aanvallers te werk zijn gegaan of hoezeer de Syscoin blockchain, met in haar kielzog de Binance exchange, gecompromitteerd zijn. Wat duidelijk is, is dat dit de zoveelste wake up call is gekeken naar veiligheidsrisico’s.

De bestaande infrastructuur voor digitale valuta’s schiet bijzonder tekort. Gecentraliseerde exchanges blijven kwetsbaar en cryptoaanhouders staan wederom in de kou.

Crypto Kopen met Korting?

Meld je via CryptoSjop aan bij BItvavo en betaal voor de eerste 1.000 geen fees.

RELATED ARTICLES

Live Crypto Euro Koersen

Direct Crypto Kopen

Populair