0
HomeCryptocurrency NieuwsCryptocurrency markt stijgt met 12 miljard dollar binnen 24 uur

Cryptocurrency markt stijgt met 12 miljard dollar binnen 24 uur

In de afgelopen 24 uur heeft de markt voor cryptocurrency $12 miljard toegevoegd, terwijl belangrijke cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP) en Bitcoin Cash (BCH) een korte corrigerende rally doormaakten.

Ademruimte, maar niet helemaal optimistisch

De Bitcoin-prijs herstelde zich van $6.300 naar $6.700 en overtrof een dalende trendlijn sinds 3 mei, toen Bitcoin $10.000 bereikte. Hoewel het te vroeg is om te concluderen dat BTC is begonnen aan een rally op de middellange termijn, aangezien het nog steeds waarschijnlijk is dat BTC op de korte termijn onder de $6.000 zakt, heeft de markt voor cryptocurrency wat ademruimte gekregen na de recente grote correctie die begin mei begon.

Tot nu toe heeft BTC relatief stabiel kunnen blijven rond de $6.700, met stabiel volume en voortschrijdende gemiddelden die een enig momentum voor de dominante cryptocurrency aantonen. Echter, als BTC de komende dagen terugvalt naar de $6.400-regio is het waarschijnlijk dat het de neerwaartse traject zal voortzetten.

Cryptocurrency investeerders meer bullish

Investeerders zijn meer en meer bullish geworden door de abrupte stijging van het volume en de prijs van BTC gisteren tussen 18:00 en 20:00 uur. Als beleggers willen dat BTC op korte termijn boven de $7.000 blijft, zal het ‘bearish’ sentiment moeten keren door het volume te herstellen en de huidige opwaartse trend van BTC voort te zetten.

Vanaf nu kan, op basis van de beweging van BTC in de afgelopen 24 uur, niet worden geconcludeerd dat BTC haar bullish sentiment heeft hersteld en klaar is verder omhoog te stijgen. Als BTC haar momentum en volume in de komende twee tot drie dagen volhoudt en boven de $6.800 blijft, kan een stap naar $7.000 een mogelijkheid zijn.

Custodian solutions in de maak

Deze week onthulde Coinbase, s’ werelds meest gebruikte cryptocurrency-exchange, wallet en brokerage, dat het voorbereidingen treft om institutionele bewaring (custody) door derden naar de markt voor cryptocurrency en digitale assets te brengen.

Kyle Samani, managing partner bij Multicoin Capital, die samenwerkte met Coinbase om haar institutionele producten op de openbare markt te brengen, zei:

Er zijn veel investeerders voor wie bewaarneming het laatste obstakel was. In het komende jaar zal de markt gaan beseffen dat de bewaarneming een opgelost probleem is. Dit zal een grote golf van kapitaal vrijmaken.

Verscheidene prominente beleggers en hedgefondsmanagers waaronder Ari Paul van Blocktower, spraken eerder een vergelijkbaar sentiment uit en merkten op dat het gebrek aan custodian solutions institutionele beleggers heeft gedwongen om aan de de zijlijn te staan.

Op dit moment zijn er geen institutionele beleggers in de markt voor cryptocurrency en de sector wordt voornamelijk aangestuurd door particuliere en individuele beleggers. Dat zou echter snel kunnen veranderen, met bedrijven als Coinbase, JPMorgan en Golman Sachs die werken aan producten op institutioneel niveau.

Cryptocurrency kopen met iDEAL

Aanbieder Omschrijving
TIP: Registreer je alvast bij alle aanbieders, zodat je bij een ledenstop niet zonder account zit!

Bezoek Bitcoin Meester
Direct Bitcoin en Ethereum kopen met iDEAL
Groot assortiment, keuze uit meer dan 100 cryptomunten
Ingebouwde wallet, geen externe software noodzakelijk
Zeer eenvoudig voor beginnende handelaren
100% Nederlandse organisatie

Bezoek Litebit
Litebit is een Nederlands bedrijf cryptocurrency kunt kopen met iDEAL. De Bitcoin en Ethereum prijzen variëren op ieder moment van de dag, dus vergelijk goed waar je goedkoop Bitcoin en Ethereum kunt kopen. Litebit biedt naast Bitcoin en Ethereum tientallen andere cryptomunten die te koop zijn met iDEAL, waarvan ongeveer de helft gemakkelijk opgeslagen kan worden met een wallet van Litebit.

Bezoek Bitvavo
Gemakkelijk en direct met Bitcoin en Ethereum kopen met iDEAL kan bij Bitvavo. Deze Nederlandse Bitcoin en Ethereum broker biedt meer dan 10 cryptomunten aan die eenvoudig gekocht en opgeslagen kunnen worden in het eigen portaal. Investeer gemakkelijk met hedendaagse betaalmethoden, zoals iDEAL en profiteer van scherpe prijzen, lage fees en vooral gemak.

Bezoek BTC Direct
Dit is 1 van de eerste cryptocurrency brokers in Nederland. De betaalmogelijkheden bij deze cryptocurrency gigant zijn gericht op Europese consumenten en bieden de mogelijkheid om Bitcoin en Ethereum te kopen via iDEAL. Na de eerste verificatie kun je tot €1.000,00 per dag aan cryptomunten kopen. Wil je voor hogere bedragen cryptovaluta kopen dan zit hier een strengere verificatie aan verbonden. Bekijk de website voor meer informatie hierover.

Bezoek Bitrush
Amsterdamse broker die al vele jaren ervaring heeft met het verstrekken van cryptocurrency aan particulieren. De website is zo ontwikkeld dat dit met een aantal muisklikken gerealiseerd kan worden en betalen kan makkelijk via iDEAL. Je kunt dus snel Bitcoin en Ethereum kopen met iDEAL.

Bezoek Anycoin Direct
Nederlands bedrijf dat zich richt op meerder populaire cryptocurrencies. Zij hebben bekende, maar ook minder bekende coins in het assortiment opgenomen en je kunt ze allemaal kopen met iDEAL.

Crypto Kopen met Korting?

Meld je via CryptoSjop aan bij BItvavo en betaal voor de eerste 1.000 geen fees.

RELATED ARTICLES

Live Crypto Euro Koersen

Direct Crypto Kopen

Populair