0
HomeCryptocurrency NieuwsCryptocurrency van de Week: VeChain (VEN)

Cryptocurrency van de Week: VeChain (VEN)

Cryptocurrency van de Week: VeChain (VEN). ICO consultant en cryptotrader Jan Robert Schutte van CryptoAcademy geeft regelmatig investeringsaanbevelingen en -inzichten. Deze keer is hij positief gestemd ten aanzien van VeChain (VEN).

Vechain (VEN) kopen met ideal

Cryptocurrency van de Week: VeChain (VEN)

Vechain (VEN) kopen met ideal

Wat is VeChain?

VeChain levert zogenaamde “Blockchain-as-a-service” diensten, waarmee grotere bedrijven meer controle op hun toeleveringsketen kunnen uitvoeren. Een recente deal is gesloten met het wereldwijde opererende ingenieursconcern DNVGL, dat in Nederland ook kantoren heeft in Arnhem en Barendrecht. De technologie van Vechain maakt het mogelijk om producten te chippen waarmee hun levenscyclus continu gemonitord kan worden. Een technologie die toepasbaar is op vele mogelijke sectoren waar een toeleveringsketen en distributie een belangrijke rol speelt. De stappen die VeChain zet, worden in onze ogen nog niet gereflecteerd in de koers van VEN, de munt van VeChain.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

Crypto Kopen met Korting?

Meld je via CryptoSjop aan bij BItvavo en betaal voor de eerste 1.000 geen fees.

RELATED ARTICLES

Live Crypto Euro Koersen

Direct Crypto Kopen

Populair