0
HomeCryptocurrency NieuwsEerste e-bike waarmee je cryptocurrency kunt verdienen

Eerste e-bike waarmee je cryptocurrency kunt verdienen

Een Britse fietsenfabrikant heeft bevestigd dat het bedrijf een elektrische fiets op de markt gaat brengen die cryptocurrency genereert. Dit rapporteerden lokale media op 12 juni.

Bitcoin kopen met iDEAL

Het in Londen gevestigde 50cycles zal haar fietsen uit de TOBA-serie aanbieden vanaf augustus via een samenwerking met de “customer loyalty-oriented” token van LoyalCoin.

50cyclces CEO Scott Snaith liet Cycling Industry News het volgende weten:

Dit is niet de eerste elektrische fiets, maar het is wel het eerste product dat getokeniseerd wordt en een beloning uitkeert voor het gebruik ervan.

Door de e-bike te gebruiken genereren fietsers een hoeveelheid LoyalCoins die gelijk staat aan 20 britse ponden ($26,50) per duizend mijlen (1609 kilometer). De tokens van LoyalCoin zijn verhandelbaar en 50cycles zal ze ook accepteren als betaalmiddel.

Ethereum kopen met iDEAL

Op blockchain gebaseerde loyaliteitsprogramma zijn bezig met een opkomst in verschillende landen en ook in verscheidene industrieën.

De eerste deelnemers aan het e-bike programma van 50cycles zullen flink moeten fietsen om quitte spelen gezien de goedkoopste fietsen uit de TOBA-serie over de toonbank zullen gaan voor ongeveer $2250.

Crypto Kopen met Korting?

Meld je via CryptoSjop aan bij BItvavo en betaal voor de eerste 1.000 geen fees.

RELATED ARTICLES

Live Crypto Euro Koersen

Direct Crypto Kopen

Populair