0
HomeCryptocurrency NieuwsEthereum koers verwachting - Ether Prijsanalyse

Ethereum koers verwachting – Ether Prijsanalyse

Ethereum koers verwachting aan de hand van een Ether prijsanalyse. Ethereum behoort tot de 5 beste cryptomunten van juni 2018 maar wat is de Ethereum koers verwachting?

Ethereum koers verwachting – Ether Prijsanalyse

Ether (ETH/USD), de currency van het Ethereum-platform, is na bitcoin de grootste crypto met een marktkapitalisatie van ruim $50 miljard. Ether is in april hard opgeveerd en heeft daarbij zowel de dalende trend als de weerstand van de laatste koerstop gebroken.

De daling die vanaf begin mei werd ingezet lijkt vooralsnog slechts een correctie op deze voorgaande stijging. Dit betekent dat wanneer de Ethereum koers een bodem weet te vormen boven de bodem van april, dat er een nieuwe (grotere) opleving mag worden verwacht.

De RSI indicator is een goed hulpmiddel om te bepalen of een correctieve fase op het punt staat te worden afgebroken. Deze indicator geeft de kracht van een beweging aan. Wanneer de koers nog een lagere bodem vormt en de indicator niet meer, spreken we van positieve divergentie.

Bij Ethereum is dit momenteel het geval. We zien in juni nog een lagere koersbodem, terwijl de indicator een bodem vormt op gelijk niveau met de bodem van eind mei. Ik verwacht daarom dat Ether nu een aanval kan gaan inzetten op de dalende toppenlijn. Het technische beeld klaart echter pas verder op wanneer de koers ook boven de top van begin juni rond $629 weet te breken.

Dan zal er ruimte vrijkomen voor een stijging richting de top van mei rond $838, maar hogere niveaus sluit ik ook niet uit.

Ethereum kopen met iDEAL

Ethereum kopen met iDEAL

Aanbieder Omschrijving
TIP: Registreer je alvast bij alle aanbieders, zodat je bij een ledenstop niet zonder account zit!

Bezoek Bitcoin Meester
Direct Bitcoin en Ethereum kopen met iDEAL
Groot assortiment, keuze uit meer dan 100 cryptomunten
Ingebouwde wallet, geen externe software noodzakelijk
Zeer eenvoudig voor beginnende handelaren
100% Nederlandse organisatie

Bezoek Litebit
Litebit is een Nederlands bedrijf cryptocurrency kunt kopen met iDEAL. De Bitcoin en Ethereum prijzen variëren op ieder moment van de dag, dus vergelijk goed waar je goedkoop Bitcoin en Ethereum kunt kopen. Litebit biedt naast Bitcoin en Ethereum tientallen andere cryptomunten die te koop zijn met iDEAL, waarvan ongeveer de helft gemakkelijk opgeslagen kan worden met een wallet van Litebit.

Bezoek Bitvavo
Gemakkelijk en direct met Bitcoin en Ethereum kopen met iDEAL kan bij Bitvavo. Deze Nederlandse Bitcoin en Ethereum broker biedt meer dan 10 cryptomunten aan die eenvoudig gekocht en opgeslagen kunnen worden in het eigen portaal. Investeer gemakkelijk met hedendaagse betaalmethoden, zoals iDEAL en profiteer van scherpe prijzen, lage fees en vooral gemak.

Bezoek BTC Direct
Dit is 1 van de eerste cryptocurrency brokers in Nederland. De betaalmogelijkheden bij deze cryptocurrency gigant zijn gericht op Europese consumenten en bieden de mogelijkheid om Bitcoin en Ethereum te kopen via iDEAL. Na de eerste verificatie kun je tot €1.000,00 per dag aan cryptomunten kopen. Wil je voor hogere bedragen cryptovaluta kopen dan zit hier een strengere verificatie aan verbonden. Bekijk de website voor meer informatie hierover.

Bezoek Bitrush
Amsterdamse broker die al vele jaren ervaring heeft met het verstrekken van cryptocurrency aan particulieren. De website is zo ontwikkeld dat dit met een aantal muisklikken gerealiseerd kan worden en betalen kan makkelijk via iDEAL. Je kunt dus snel Bitcoin en Ethereum kopen met iDEAL.

Bezoek Anycoin Direct
Nederlands bedrijf dat zich richt op meerder populaire cryptocurrencies. Zij hebben bekende, maar ook minder bekende coins in het assortiment opgenomen en je kunt ze allemaal kopen met iDEAL.

Crypto Kopen met Korting?

Meld je via CryptoSjop aan bij BItvavo en betaal voor de eerste 1.000 geen fees.

RELATED ARTICLES

Live Crypto Euro Koersen

Direct Crypto Kopen

Populair