0
HomeCryptocurrency NieuwsLitecoin koers verwachting 2018 juli - prijsstijging of prijsdaling?

Litecoin koers verwachting 2018 juli – prijsstijging of prijsdaling?

De Litecoin (LTC) prijs deze week zal zeer waarschijnlijk de toon zetten voor de komende maand en de volgende prijsbeweging.

20 beste cryptocurrencies 2018 kopen met iDEAL

Litecoin Prijsstijging of prijsdaling? Deze week is belangrijk

Vorige week zagen we een vrij grote prijsbeweging. De Litecoin prijzen bereikte een dieptepunt van $72,50 dollar maar zag ook een hoogtepunt van $84,20 dollar. Deze zondag sloot de Litecoin koers de week met een prijs van rond de $80 dollar. Deze koers zette een positieve toon voor deze week.

Verwacht wordt dat deze week de toon gaat zetten voor de volgende belangrijke prijsbeweging. Sluit de koers hoger dan 85 dollar dan is de kans groot dat we de komende weken een Litecoin koersstijging gaan zien. Dit omdat de hogere koers koopjesjagers aan zou kunnen trekken tot het kopen van extra Litecoins.

Sluit Litecoin deze week negatief af, dan zullen veel investeerders hun Litecoins in de uitverkoop doen. Dit zal een nieuwe prijsdaling en een nieuw dieptepunt voor de Litecoin koers betekenen.

Op dit moment ligt de Litecoin koers rond de $86 dollar.

Goedkoop Litecoin kopen en verkopen

Belangrijkste Litecoin prijs punten

Een belangrijk punt voor Litecoin is $85 dollar. Als de cryptocurrency deze week boven de 85 dollar weet te blijven is dit een teken van sterkte op korte termijn. Volgens analisten is de kans op een nieuwe prijsstijging vrij hoog.

Zakt de Litecoin koers onder de 75 dollar dan is dit een teken van zwakte. De kans op een prijs boven de 90 dollar in de aankomende weken is dan vrijwel uitgesloten.

Als de prijs onder de 75 dollar zakt is, volgens verschillende analisten de daling van de Litecoin koers naar $50 dollar in gang gezet.

Crypto Kopen met Korting?

Meld je via CryptoSjop aan bij BItvavo en betaal voor de eerste 1.000 geen fees.

RELATED ARTICLES

Live Crypto Euro Koersen

Direct Crypto Kopen

Populair