0
HomeBeste cryptomunten 2018Top 20 beste cryptocurrencies 2018 juli – marktkapitalisatie

Top 20 beste cryptocurrencies 2018 juli – marktkapitalisatie

Dit zijn de 20 beste cryptocurrencies 2018 van juli. Dit overzicht bestaat uit de 20 cryptomunten dit op dit moment, juli 2018, de grootste marktwaarde hebben.

Wat zijn de beste cryptomunten van 2018? Stem nu!

Top 20 beste cryptocurrencies 2018 juli

Het is alweer juli dus tijd voor een nieuw overzicht met de 20 beste cryptocurrencies voor juli 2018. Zoals elke maand zijn er weer een aantal veranderingen. Vergeleken met de 20 beste cryptocurrencies van juni 2018 is er niet heel veel veranderd. De nieuwkomer in de top 20 is OmiseGO op plaats 19 met een marktwaarde van 732.7 miljoen euro. Bytecoin is uit de top 20 en staat op dit moment met een marktwaarde van 583.2 miljoen euro op plek 24.

Bitcoin marktkapitalisatie juni vs juli 2018

Bitcoin heeft een zware maand achter de rug. De Bitcoin marktkapitalisatie, beurswaarde, was begin juni 110,5 miljard euro. Op dit moment is de Bitcoin beurswaarde 98 miljard. Ondanks dat de beurswaarde flink is afgenomen is de Bitcoin dominatie met 7% gestegen. De waarde van 1 Bitcoin is nu €5.768,33.

20 beste cryptocurrencies van 2018 kopen met iDEAL

Beste cryptocurrencies 2018 juli – Grootste stijger

Tether USDT is de afgelopen maand het hardst gestegen van 14 naar de tiende plaats met een marktwaarde van 2.3 miljard euro. De tweede grote stijger is Ethereum Classic. Die staat nu met een marktwaarde van 1.5 miljard euro op de vijftiende plaats.

Beste cryptocurrencies 2018 juli – Grootste daler

De grootste daler is Bytecoin, want die is van plaats 19 gedaald naar 24 uit de top 20. Daarnaast zijn DASH en VeChain allebei met 2 plaatsen gedaald.

Top 20 beste cryptocurrencies 2018 juli overzicht

[wpsm_comparison_table id=”15″ class=””]

20 beste cryptocurrencies van juli 2018 kopen?

Bij de onderstaande cryptocurrency brokers kun je cryptomunten kopen en verkopen. Daarnaast kun je goedkoop handelen Binance, dit is 1 van de grootste cryptocurrency exchanges. Op cryptocurrency kopen met iDeal vind je een uitgebreide uitleg voor het kopen van cryptomunten met iDeal.

Aanbieder Omschrijving
TIP: Registreer je alvast bij alle aanbieders, zodat je bij een ledenstop niet zonder account zit!

Bezoek Bitcoin Meester
Direct cryptocurrencies kopen met iDEAL
Groot assortiment, keuze uit meer dan 100 cryptomunten
Ingebouwde wallet, geen externe software noodzakelijk
Zeer eenvoudig voor beginnende handelaren
100% Nederlandse organisatie

Bezoek Litebit
Litebit is een Nederlands bedrijf cryptocurrency kunt kopen met iDEAL. Litebit biedt naast Bitcoin en Ethereum tientallen andere cryptocurrencies die te koop zijn met iDEAL, waarvan ongeveer de helft gemakkelijk opgeslagen kan worden met een wallet van Litebit.

Bezoek Bitvavo
Gemakkelijk en direct met cryptocurrencies kopen met iDEAL kan bij Bitvavo. Deze Nederlandse cryptocurrency broker biedt meer dan 30 cryptocurrencies aan die eenvoudig gekocht en opgeslagen kunnen worden in het eigen portaal. Investeer gemakkelijk met hedendaagse betaalmethoden, zoals iDEAL en profiteer van scherpe prijzen, lage fees en vooral gemak.

Bezoek BTC Direct
Dit is 1 van de eerste cryptocurrency brokers in Nederland. De betaalmogelijkheden bij deze cryptocurrency gigant zijn gericht op Europese consumenten en bieden de mogelijkheid om Bitcoin en Ethereum te kopen via iDEAL. Na de eerste verificatie kun je tot €1.000,00 per dag aan cryptomunten kopen. Wil je voor hogere bedragen cryptovaluta kopen dan zit hier een strengere verificatie aan verbonden. Bekijk de website voor meer informatie hierover.

Bezoek Bitrush
Amsterdamse cryptocurrency broker die al vele jaren ervaring heeft met het verstrekken van cryptocurrencies aan particulieren. De website is zo ontwikkeld dat dit met een aantal muisklikken gerealiseerd kan worden en betalen kan makkelijk via iDEAL. Je kunt dus snel Bitcoin en Ethereum kopen met iDEAL.

Bezoek Anycoin Direct
Nederlands bedrijf dat zich richt op meerder populaire cryptocurrencies. Zij hebben bekende, maar ook minder bekende coins in het assortiment opgenomen en je kunt ze allemaal kopen met iDEAL.

Crypto Kopen met Korting?

Meld je via CryptoSjop aan bij BItvavo en betaal voor de eerste 1.000 geen fees.

RELATED ARTICLES

Live Crypto Euro Koersen

Direct Crypto Kopen

Populair