0
HomeCryptocurrency NieuwsVeChain Thor gelanceerd - VeChain-Token ruil is halverwege juli

VeChain Thor gelanceerd – VeChain-Token ruil is halverwege juli

VeChain heeft officieel haar main network, VeChainThor, gelanceerd en het eerste block is met succes gemined.

VeChain kopen met iDEAL

VeChain Thor gelanceerd

VeChain Thor is een blockchain-platform dat is bedoeld om bedrijven te stimuleren om blockchain solutions te gebruiken.

De lancering van het main network werd voorafgegaan door de implementatie van de eerste authority master node. VeChain maakt gebruik van een Proof-of-Authority consensus-algoritme, waarin goedgekeurde validators blocks minen om snellere transactiesnelheden te produceren in vergelijking met andere blockchains. Hoewel critici hun zorgen over centralisatie hebben uitgedrukt, meent VeChain dat dit mechanisme optimaal is voor bedrijven door hen een beter presterend netwerk te bieden.

VeChain-Token (VET) en VeThor-token (THOR)

VeChain is ook een dual token system dat bestaat uit het VeChain-Token (VET) en VeThor-token (THOR). Netwerkgebruikers worden beloond met THOR wanneer ze VET houden, vergelijkbaar met de situatie van NEO en GAS. De VeChain-token kan worden gebruikt om toepassingen op het platform te implementeren waar VeThor kan worden gebruikt om te betalen voor toepassingen en andere transacties via het netwerk. VeChain beweert dat dit economische model beter geschikt is voor ondernemingen dan dat van andere blockchains, zoals Bitcoin en Ethereum, waar een hoger gebruik de kosten van het utility-token en vervolgens van de implementatie en operaties in het protocol opdrijft.

In een officiële blogpost eerder dit jaar, kondigde de stichting aan dat het “grote ambities heeft om de financiële dienstensector tot een van onze belangrijkste aandachtspunten voor ons ontwikkelingsplan te maken”. Ze hebben ook de samenwerking met Fanghuwang.com, een dochteronderneming van Beijing Baisheng Technology, aangekondigd. Ook hebben ze partnerschappen met BMW, Groupe Renault en DNV GL gemeld.

VeChain kopen en verkopen

VeChain-Token ruil

Tot nu toe bestond VeChain in de vorm van een ERC-20-token op de blockchain van Ethereum. In een aankondiging waarin de roadmap verder werd omschreven, verklaarde de stichting dat ze onderhandelingen zouden voeren met exchanges om de token-ruil uit te voeren en een onafhankelijk netwerk te worden. De roadmap bevat ook gedetailleerde plannen om een mobile wallet- en ledger-integratie te lanceren.

VeChain (VET) is momenteel de 17e grootste cryptocurrency met een marktwaarde van ongeveer $1,4 miljard. Het token, dat in januari een hoogtepunt bereikte van $8,51, handelt momenteel op ongeveer $2,65.

Crypto Kopen met Korting?

Meld je via CryptoSjop aan bij BItvavo en betaal voor de eerste 1.000 geen fees.

RELATED ARTICLES

Live Crypto Euro Koersen

Direct Crypto Kopen

Populair