0
HomeCryptocurrency NieuwsWall Street gaat biljoenen dollars naar cryptowereld brengen

Wall Street gaat biljoenen dollars naar cryptowereld brengen

De mede-oprichter van de cryptomunt Cardano heeft op 20 juni een opmerkelijke tweet de wereld in gestuurd. Volgens Charles Hoskinson zal Wall Street tientallen biljoenen dollars naar de cryptowereld brengen.

Charles Hoskinson is dus de oprichter van de cryptocurrency genaamd Cardano (ADA). Voordat Cardano opgericht was, heeft Hoskinson ook een groot aandeel gehad bij het oprichter van Ethereum (ETH). Je kunt Hoskinson dus wel een veteraan in de cryptowereld noemen.

Hoskinson vertelt dat hij een grote toekomst voor ogen heeft voor de cryptocurrencies. Volgens hem is de crypto community aan een geheel nieuwe wereld aan het bouwen.

Cryptomarkt met een waarde van 40 biljoen dollar

De cryptomarkt heeft het zwaar, er wordt minder kapitaal ingebracht door nieuwe investeerders. Een nieuwe kapitaal injectie zou dus zeer welkom zijn en zou de crypto koersen zeker weer doen laten stijgen. We kennen Wall Street allemaal als de grootste handelsbeurs van de wereld. Als Wall Street massaal gaat investeren in cryptocurrencies is het dus ook mogelijk dat er enorme bedragen de cryptomarkt instromen.

Volgens veel experts is er een toenemende belangstelling van Wall Street. Als Wall Street gaat investeren is een cryptomarkt van 40 biljoen dollar niet onmogelijk.

Ter vergelijking: Er gaat op dit moment ongeveer 244 miljard dollar om in de Cryptomarkt.

Crypto Kopen met Korting?

Meld je via CryptoSjop aan bij BItvavo en betaal voor de eerste 1.000 geen fees.

RELATED ARTICLES

Live Crypto Euro Koersen

Direct Crypto Kopen

Populair