0
HomeCryptocurrency NieuwsWat is Binance Coin (BNB) en wat kun je ermee?

Wat is Binance Coin (BNB) en wat kun je ermee?

Binance is een Chinese cryptocurrency exchange en behoort tot de grootste cryptocurrency exchanges wereldwijd. Ze hebben hun eigen Binance Coin (BNB) uitgebracht. Maar wat kun je met de Binace Coin doen?

Meld je aan bij Binance

Wat is Binance Coin BNB?

De Binance Coin kun je bij Binance gebruiken om de transactiekosten te betalen. Wanneer je cryptomunten gaat kopen of verkopen betaal je bij Binance en andere cryptocurrency exchanges transactiekosten. Als je meerdere aan- en verkopen doet op een dag dan kunnen de transactiekosten hoog oplopen. Daarom heeft Binance hun eigen token uitgebracht.

Wat zijn de voordelen van Binance Coin?

Zoals ik al aangaf kun je bij Binance de transactiekosten betalen met de Binance Coin. Dit is zeker aan te raden om te doen, omdat je dan 50% korting krijgt op je transactiekosten krijgt. De normale transactiekosten bij Binance zijn 0.1% van de koop- of verkooporder. Betaal je de transactiekosten kosten met de Binance Coin dan worden de transactiekosten gehalveerd en betaal je voor elke koop- en verkooporder maar 0.05% aan transactiekosten.

Hoe kan je Binance Coin kopen met iDEAL?

Je kunt BNB indirect kopen met iDEAL. Koop bij Bitvavo, LiteBit of Bitcoinmeester bitcoins en stuur die dan direct door naar je Bitcoin wallet bij Binance. Lees de handleiding Bitcoin kopen met iDeal bij LiteBit voor meer informatie.

Crypto Kopen met Korting?

Meld je via CryptoSjop aan bij BItvavo en betaal voor de eerste 1.000 geen fees.

RELATED ARTICLES

Live Crypto Euro Koersen

Direct Crypto Kopen

Populair