0
HomeCrypto valuta kopen en verkopen5 beste cryptocurrency apps voor iOS en Android

5 beste cryptocurrency apps voor iOS en Android

5 beste cryptocurrency apps voor iOS en Android

Wil je handelen in cryptocurrency? Dit is onze lijst met de top 5 beste cryptocurrency apps voor iOS en Android. Deze handige Android en iOS apps maken het handelen in cryptovaluta een stuk makkelijker en overzichtelijker.

Wat zijn de beste cryptomunten van 2018? Stem nu!

Top 5 beste cryptocurrency apps voor iOS en Android

Hieronder vind onze lijst met 5 handige cryptocurrency apps voor iOS en Android. Met deze apps kun je een cryptocurrency portfolio maken en bijhouden, handelen in cryptocurrency en je kunt de live crypto koersen in de gaten houden. Alle apps kun je gratis downloaden. Voor sommige apps heb je wel een account nodig om er gebruik van te maken.

Wil je meer weten over het kopen en verkopen van cryptovaluta? Ga naar cryptocurrency kopen met iDeal voor een uitgebreide handleiding.

#1 beste crypto apps – Binance Cryptocurrency Exchange

Binance is 1 van de grootste cryptovaluta exchanges met miljoenen gebruikers wereldwijd. Met de Binance app kun je makkelijk cryptovaluta kopen en verkopen. Verder is het mogelijk om je favoriete cryptomunten in de gaten te houden.

Je hebt een Binance account nodig om de app te gebruiken. Maak een account aan en download de App.

[button-green url=”https://www.bitcoinskopensjop.nl/ga-naar/binance” target=”_blank” position=”center”]Androind[/button-green] [button-red url=”https://www.bitcoinskopensjop.nl/ga-naar/binance” target=”_blank” position=”center”]iOS[/button-red]

#2 beste crypto apps – Blockfolio Bitcoin en Altcoin Portfolio Apps

De Blockfolio Bitcoin en Altcoin Portfolio App biedt is complete cryptocurrency management app met eenvoudig te gebruiken tools om al uw cryptocurrency-investeringen bij te houden. Bekijk gedetailleerde prijs- en marktinformatie van verschillende cryptovaluta’s. Daarnaast kun je een eigen portfolio aanmaken, zodat je al je trades in de gaten kunt houden.

[button-green url=”https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blockfolio.blockfolio&hl=en” target=”_blank” position=”center”]Androind[/button-green] [button-red url=”https://itunes.apple.com/us/app/blockfolio-bitcoin-altcoin-app/id1095564685?mt=8&at=1010laHH” target=”_blank” position=”center”]iOS[/button-red]

#3 beste crypto apps – Delta – Bitcoin & Cryptocurrency Portfolio Tracker

Delta is de ultieme Bitcoin & cryptocurrency portfolio-tracker-app. Houd alle cryptomunten bij, inclusief Bitcoin, Ethereum, Litecoin en meer dan 2000 altcoins. Gebruik de gratis app om de nieuwste cryptovaluta prijzen en marktdiagrammen in uw lokale valuta te bekijken. Ontvang meldingen, zodat u uw volgende crypto-investering niet misloopt.

[button-green url=”https://play.google.com/store/apps/details?id=io.getdelta.android” target=”_blank” position=”center”]Androind[/button-green] [button-red url=”https://itunes.apple.com/us/app/delta-crypto-ico-portfolio/id1288676542?mt=8&at=1010laHH” target=”_blank” position=”center”]iOS[/button-red]

#4 beste crypto apps – Coincap

Voor Coincap is geen account of registratie nodig. Blijf up-to-date met de status van al uw cryptocurrencies in real time, snel en gemakkelijk.

[button-green url=”https://play.google.com/store/apps/details?id=io.coinCap.coinCap” target=”_blank” position=”center”]Androind[/button-green] [button-red url=”https://itunes.apple.com/us/app/coincap/id1074052280?mt=8&at=1010laHH” target=”_blank” position=”center”]iOS[/button-red]

#5 beste crypto apps – Coinbase Bitcoin Wallet

Met de Coinbaee app kun je veilig en eenvoudig bitcoin valuta kopen, gebruiken en accepteren. Handel in bitcoins: Koop en verkoop bitcoins heel gemakkelijk rechtstreeks vanaf uw Coinbase account zonder dat u de mobiele app verlaat. Verbind Coinbase met je bankrekening om geld te storten of op te nemen en om bitcoins te kopen of te verkopen via uw gekoppelde bankrekening.

Voor de Coinbase app heb je een account nodig. Maak een account aan en download de App.

[button-green url=”https://www.bitcoinskopensjop.nl/ga-naar/coinbase” target=”_blank” position=”center”]Androind[/button-green] [button-red url=”https://www.bitcoinskopensjop.nl/ga-naar/coinbase” target=”_blank” position=”center”]iOS[/button-red]

Crypto Kopen met Korting?

Meld je via CryptoSjop aan bij BItvavo en betaal voor de eerste 1.000 geen fees.

RELATED ARTICLES

Live Crypto Euro Koersen

Direct Crypto Kopen

Populair