0
HomeCrypto valuta kopen en verkopenWat is de beste Ethereum wallet? 8 beste Ether wallets!

Wat is de beste Ethereum wallet? 8 beste Ether wallets!

Wat is de beste Ethereum wallet? 8 beste Ether wallets!

Ethereum behoort tot de beste cryptocurrency van dit moment maar wat is nu de beste Ethereum wallet? Bekijk ons overzicht met de beste Ethereum wallets.

Wat is de beste Ethereum wallet?

Het ligt eraan hoe je in Ethereum gaat handelen en aan de hand daarvan kan je voor jezelf bepalen wat de beste Ethereum wallet is. We hebben hieronder een handig overzicht gemaakt met verschillende soorten Ethereum wallets. Bekijk, vergelijk en beslis wat voor jou de beste Ethereum wallet is.

#1 beste Ethereum wallet – Binance

Binance is 1 van de grootse cryptocurrency exchanges. Je kunt hier handelen in Ethereum en meer dan 100 andere cryptovaluta. Na registratie heb je ook direct een Ethereum wallet. Lees onze uitgebreide handleiding Ethereum wallet aanmaken bij Binance met een simpel te volgen stappenplan.

Ethereum wallet maken bij Binance

#2 beste Ethereum wallet – Litebit

Bij Litebit is het mogelijk om Ethereum te kopen en verkopen met onder andere iDeal, Bancontact en via SEPA. Verder kun je er in meer dan 50 verschillende soorten cryptocurrencies handelen. Na registratie kun je in je account direct een Ethereum wallet aanmaken.

Ethereum wallet maken bij Litebit

#3 beste Ethereum wallet – Bitvavo

Maak gratis een account aan inclusief Ethereum wallet om Ethereum te kunnen kopen en verkopen.

Ethereum wallet maken bij Bitvavo

#4 beste Ethereum wallet – Coinbase

Coinbase is een veilige online platform voor het kopen, verkopen, versturen en opslaan van digitale valuta. Na registratie kun je snel en makkelijk je Ethereum adres aanmaken.

Ethereum wallet maken bij Coinbase

#5 beste Ethereum wallet – MyEtherWallet

Via MyEtherWallet kun je snel en makkelijk een Ethereum wallet aanmaken. Lees goed de instructies of volg de handige YouTube video die je helpt met het maken van een Ethereum wallet.

Ethereum wallet maken bij MyEthereWallet

#6 beste Ethereum wallet – Coinpayments

Bij Coinpayment kun je op dit moment cryptocurrency wallets aanmaken voor meer dan 400 altcoins. Binnen enkele minuten kun je beschikken over je eigen Ethereum wallet. Coinpayment is handig voor als je meerdere cryptomunten wilt bewaren op 1 plek.

Ethereum wallet maken bij Coinpayments

#7 beste Ethereum wallet – Exodus

Exodus is een gebruikersvriendelijke software waarmee je een wallet kunt aanmaken voor onder andere Ethereum. De software is geschikt voor Windows, Mac en Linux.

Ethereum wallet maken bij Exodus

#8 beste Ethereum wallet – Ledger Nano S

De Ledger Nano S is een hardware wallet en is 1 van de veiligste manieren om je Ethereum in op te slaan. Naast een Ethereum wallet is het ook mogelijk om andere cryptocurrencies aan te maken. Ga naar de officiële website voor meer informatie over de Ledger Nano S.

Ledger Nano S Ethereum wallet

Zoals je kunt zien zijn er verschillende soorten mogelijkheden om een Ethereum wallet aan te maken. Ik hoop dat er in het overzicht met de beste Ethereum wallets een geschikte wallet voor jou tussen zit.

Succes met het maken van je Ethereum wallet.

Crypto Kopen met Korting?

Meld je via CryptoSjop aan bij BItvavo en betaal voor de eerste 1.000 geen fees.

RELATED ARTICLES

Live Crypto Euro Koersen

Direct Crypto Kopen

Populair