0
HomeCryptocurrency NieuwsCrypto broker Coinbase heeft Paradex gekocht

Crypto broker Coinbase heeft Paradex gekocht

Crypto broker Coinbase heeft Paradex gekocht. Paradex is een gedecentraliseerd cryptocurrency platform dat gebruikers in staat stelt om honderden ERC-20 tokens direct vanuit een wallet te verhandelen.

Coinbase liet gisteren in een persbericht weten dat ze Paradex overnemen. Na de overname is het mogelijk om naast Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash en Litecoin ook in honderden ERC-20 tokens te handelen.

Brian Armstrong, CEO en medeoprichter van Coinbase, zegt dat de acquisitie Coinbase haar “inzet om te investeren in een decentrale infrastructuur” onderstreept en onderdeel is van een poging om nieuwe klanten buiten de Amerikaanse landsgrenzen te bereiken.

Armstrong zei:

Met vreugde kondigen we de acquisitie van Paradex aan, een platform dat onze gebruikers de mogelijkheid zal bieden om honderden tokens direct vanuit hun wallets te verhandelen.

Coinbase, welke zich schaart onder de ‘s werelds meest waardevolle gecentraliseerde cryptocurrency exchanges, kondigde in maart de ondersteuning aan van op Ethereum gebaseerde ERC-20 tokens. Het is nu afwachten of deze plannen doorgezet worden nu Coinbase Paradex heeft aangekocht. Paradex bewerkstelligt namelijk de directe handel van ERC-20 tokens.

Bij de lancering zal de nieuwe dienst uitgerold worden voor internationale klanten, terwijl Coinbase tegelijkertijd zal werken aan verbeteringen om ook Amerikaanse gebruikers te kunnen dienen onder toezicht van lokale regelgeving.

Crypto Kopen met Korting?

Meld je via CryptoSjop aan bij BItvavo en betaal voor de eerste 1.000 geen fees.

RELATED ARTICLES

Live Crypto Euro Koersen

Direct Crypto Kopen

Populair