0
HomeCryptocurrency NieuwsTrueUSD (TUSD) kopen en verkopen via Binance

TrueUSD (TUSD) kopen en verkopen via Binance

TrueUSD (TUSD) kopen en verkopen via Binance

TrueUSD (TUSD) kopen en verkopen via Binance kan vanaf 18 mei. Het is nu wel al mogelijk om alvast TrueUSD te storten in je TUSD Binance wallet.

TrueUSD (TUSD) kopen en verkopen via Binance

Vanaf 18 mei is het mogelijk om bij Binance TUSD te kopen en te verkopen. Binance is 1 van de grootse cryptocurrency Exchanges ter wereld en Binance is sinds vorige weeks in het Nederlands. Je kunt je nu alvast voorbereiden op het handelen in TrueUSD, want je kunt al TUSD storten in je account. Je moet alleen nog wachten tot 18 mei om erin te handelen.

Koop Bitcoins via LiteBit stuur ze direct door naar je Binance Bitcoin wallet. Wil je weten hoe je dat doet? Ga dan naar onze handleiding cryptocurrency kopen met iDeal en volg de stappen.

Wat is TrueUSD?

TrueUSD, onderdeel van het Trusttoken-assettokeniseringsplatform, is een blockchain-gebaseerde stablecoin gekoppeld aan de waarde van USD. In het TrueUSD-systeem worden Amerikaanse dollar bewaard op de bankrekeningen van meerdere trustbedrijven die escrow-overeenkomsten hebben ondertekend, in plaats van op een bankrekening beheerd door één bedrijf. De inhoud van deze bankrekeningen wordt dagelijks gepubliceerd en is onderworpen aan maandelijkse audits.

Meer informatie over TrueUSD kan je vinden bij Binance.

TrueUSD (TUSD) koers grafiek

Bekijk live de TrueUSD TUSD koers grafiek met actuele informatie over de huidige koerswaarde en grafieken met historische gegevens over deze altcoin.

Crypto Kopen met Korting?

Meld je via CryptoSjop aan bij BItvavo en betaal voor de eerste 1.000 geen fees.

RELATED ARTICLES

Live Crypto Euro Koersen

Direct Crypto Kopen

Populair