0
HomeCryptocurrency NieuwsCryptocurrency exchange Binance maakt handel in euro’s mogelijk

Cryptocurrency exchange Binance maakt handel in euro’s mogelijk

Een van de grootste cryptocurrency exchanges, Binance, is druk bezig met het implementeren van fiat. Straks kunnen ook euro’s worden omgezet, naast de opties Bitcoin BTC, Ethereum ETH, Binance Coin (BNB) en Tether (USDT).

Meld je aan bij Binance

Binance – 1 van de grootste cryptocurrency exchanges

Ondanks dat Binance nog redelijk jong is, begonnen in juli 2017, bouwen ze enorm hard om ervoor te zorgen dat ze een goed platform neerzetten. Binance heeft een vestiging geopend op Malta dat zich bezig gaat houden met deze implementatie. Ze hopen dan ook al aan het einde van dit jaar trading met euro’s mogelijk te maken. Binance zal daarin de eerste echte grote exchange zijn die deze service aan gaat bieden.

Waarom is dit nu zo bijzonder?

De meeste cryptocurrency exchanges bieden alleen maar de optie om van crypto naar crypto te ruilen. Met andere woorden moet er eerst ergens anders crypto’s aangekocht worden voordat er op bepaalde beurzen handel gedreven kan worden.

Het is daardoor niet makkelijk geld er uit te halen zonder daarbij een derde partij te gebruiken. Met de nieuwe zet van Binance kun je straks dus eenvoudiger even in en uitstappen, zonder dat je een transactie hoeft te doen. Een stuk sneller, eenvoudiger en goedkoper.

Nu gebruiken velen nog de optie USDT of TUSD, een stablecoin met een link naar de dollar. Sommigen zetten daar hun vraagtekens bij, mede omdat het een cryptocurrency is. Met deze zet van Binance zou dit zomaar overbodig kunnen worden.

Bron: Bloomberg

Crypto Kopen met Korting?

Meld je via CryptoSjop aan bij BItvavo en betaal voor de eerste 1.000 geen fees.

RELATED ARTICLES

Live Crypto Euro Koersen

Direct Crypto Kopen

Populair