0
HomeCryptocurrency NieuwsRipple kopen met iDEAL bij BTC Direct

Ripple kopen met iDEAL bij BTC Direct

Wil je Ripple kopen met iDEAL? Vanaf nu is het mogelijk om makkelijk en snel Ripple (XRP) te kopen met iDEAL als betaalmethode bij BTC direct.

Ripple XRP kopen met iDEAL

Ripple kopen met iDEAL bij BTC Direct

BTC Direct heeft Ripple toegevoegd. Naast Ripple (XRP) kun je er Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash kopen met iDEAL. Maak een Ripple wallet. Meld je daarna aan bij BTC Direct, koop daar Ripple met iDEAL en verstuur ze direct naar je nieuwe wallet.

Ripple kopen met iDEAL bij BTC Direct

Wat is Ripple?

Ripple ontwikkelde in 2014 de gelijknamige cryptomunt Ripple. De cryptomunt ripple wordt afgekort met XRP. De munt is heel erg populair, alleen Bitcoin en Ethereum hebben hebben een hogere ranking in de beste cryptomunten van juni 2018. Het grote verschil tussen XRP en bitcoin is dat XRP niet gemined wordt. Het bedrijf Ripple beheert de uitgave van nieuwe XRP. Elke maand komt er 1 miljard nieuwe XRP op de markt.

Ripple XRP kopen met iDEAL

Ripple wallet aanmaken

Voor het kopen van Ripple het je een Ripple wallet nodig. Bekijk onze handige handleiding: Hoe maak ik een ripple wallet aan. Binnen 1 minuut kun je beschikken over je eigen Ripple wallet.

Crypto Kopen met Korting?

Meld je via CryptoSjop aan bij BItvavo en betaal voor de eerste 1.000 geen fees.

RELATED ARTICLES

Live Crypto Euro Koersen

Direct Crypto Kopen

Populair